top of page

Laerdal The Bag II

Samošireći balon za reanimaciju za jednokratnu upotrebu

Šifre: 845151, 845152, 845121, 845141, 845123, 845111, 845251, 845252

  • The BAG II reanimacioni balon za jednokratnu upotrebu je Laerdalova opcija za ventilaciju za jednokratnu upotrebu ili ventilatore za jednokratnu upotrebu. Za ventilaciju pluća kod pacijenata, bez čišćenja i rizika od unakrsne kontaminacije, The BAG II reanimacijski aparat za jednokratnu upotrebu je najbolji izbor.

  • 3 različite opcije za zapreminu ventilacionog balona i veličinu maske: za odrasle, decu ili bebe.

  • Sastoji od 5 važnih delova: Prozirna maska čvrsto prianja uz lice pacijenta, obezbeđujući ispravnu ventilaciju i omogućava pružaocima usluga da vide boju usana pacijenta, sekret i zamagljivanje od izdisaja. Spoj između maske i ventilacionog balona se okreće za 360 stepeni, tako da korisnici mogu da pruže negu iz bilo kog ugla.

  • Žuti PVC balon za ventilaciju je providan i ima ergonomsku konstrukciju. Ergonomska konstrukcija pruža odličan osećaj usaglašenosti pluća i pomaže u izbegavanju prekomerne ventilacije koja može oštetiti pluća. Za udobnost korisnika The BAG II takođe dolazi sa podesivom ručkom koja može da pričvrsti šaku korisnika za balon radi smanjenja zamora ruku. Na taj način nije važno koliko je ruka korisnika velika ili mala, ili veličina balona, provajder je vezan da obezbedi kontrolisanu ventilaciju.

  • Za dodatni kiseonik iz eksternog izvora, The BAG II uključuje dodatni O2 rezervoar sa izvorom kiseonika. Ovo omogućava pružaocima usluga da administriraju 98-100% koncentracije O2

bottom of page