top of page

Laerdal Compact Suction Unit 4

Kompaktni Aspirator - Uređaj za sukciju

Šifre: 88005x, 88006x

  • Laerdal Compact Suction Unit (LCSU) 4 uređaj za sukciju kombinuje robustan dizajn sa lakom prenosivosti i osnovni je alat za svakog radnika prve pomoći ili spasioca.

  • Predstavljen još 1969. godine – sada više od 50 godina vodeća inovacija aspiracije, LCSU 4 je naša najnaprednija kompaktna jedinica. Sa težinom od samo 1,5 kg i protokom od 30 litara u minuti, LCSU 4 je savršen alat za prve pomoći i medicinsko osoblje. Poseduje kanister za jednokratnu upotrebu.

  • Sa snagom u rasponu od 50-550 mmHg, ova prenosiva usisna jedinica može se koristiti na svim pacijentima, od novorođenčadi do odraslih. Sa pedijatrijskim indikatorom opsega i LED displejom, LCSU 4 olakšava aspiraciju i u najtežim situacijama.

  • LED ekran u kombinaciji sa „Velikim dugmetom“ obezbeđuje povećanu kontrolu i omogućava pružanje odgovarajuće nege, čak i kada nosite rukavice.

  • LCSU 4 može da pređe sa konfiguracije od 300 ml na konfiguraciju od 800 ml za manje od jednog minuta, u zavisnosti od toga koji ste kanister izabrali. Trajanjem baterije od 45 minuta usisavanja pri slobodnom protoku, omogućava provajderima da se suoče sa najtežim izazovima.

bottom of page